Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Magnífic Fest, una nova oferta musical per promocionar la ciutat de Lleida

Raphael, les Tanxungueiras, Nil Moliner i Justin Quiles, principals reclams del 16 al 19 de juny per atreure visitants d’arreu i revitalitzar el turisme

El Magnífic Fest és l’evolució reeixida d’una primera edició del Lleida Music Festival, que es mantindrà el mes de setembre, i que busca posar la ciutat de Lleida al mapa i al calendari dels grans esdeveniments musicals de l’estiu. També vol ser una gran plataforma de promoció de la capital del Segrià i una eina per a la revitalització del turisme. I, per aconseguir-ho, es vol exposar una bona mostra de la varietat musical d’avui i generar grans experiències per a un públic heterogeni i d’arreu. 
 
“L’aposta per la diversitat cultural és una eina decisiva per unir territoris i persones, posant en valor allò que ens fa especials”, asseguren els promotors del Magnífic Fest. Així, el festival té també un component de dinamització cultural i econòmica que cerca donar activitat a la capital del Segrià i tota la demarcació, els dies 16 al 19 de juny de 2022. 
Els organitzadors volen oferir un esdeveniment únic potenciant l’art i la diversitat cultural en diversos àmbits, que compti amb la participació de noms consolidats i també amb talents emergents de l’escena nacional i internacional.
 
Els concerts més esperats
Els principals concerts se celebraran a la plaça de la Sardana del Turó de la Seu Vella. Començaran el dia 16 amb Raphael, l’astre de la cançó melòdica, que torna als escenaris amb la gira ‘Raphael 6.0’, amb la qual celebra 60 anys com un dels principals artistes de parla hispana.
 
D’altra banda, han creat molta expectació tres noies gallegues: Sabela Maneiro, Aida Tarrío i Olaia Maneiro, que són les Tanxugueiras. Tres cantants per a una nova dècada. Només elles són capaces de reinterpretar els sons d’una tradició mil·lenària fusionant-la amb ritmes urbans, més propers al ‘trap ‘o a l’electrònica. Actuaran el dia 17, també a la Seu Vella. 
 
L’endemà serà el torn de l’estrella nord-americana Justin Quiles, consolidat com un dels màxims exponents internacionals de l’escena urbana llatina i creador d’alguns dels ‘hits’ globals més recents, com ‘Colorín Colorado’ o ‘La Botella’, amb Maluma.
 
Finalment, el darrer dia del Magnífic Fest se celebrarà el concert de Nil Moliner, que ha esdevingut imprescindible en el panorama musical nacional.
 
El festival inclou un programa de concerts gratuïts que busquen la implicació més local i, en concret, la dinamització del centre històric. Així, els dies 18 i 19 se celebraran concerts gratuïts a la plaça del Dipòsit amb Anabel Lee, Abril, Chaqueta de Chándal, Guineu, Sound System, Mujeres i Alison Darwin. La proposta va més enllà de la música i s’aprofitarà l’esdeveniment per promocionar els productes de Lleida amb parades d’aliments de quilòmetre zero de Ponent, des de la fruita als vins de la DO Costers del Segre, amb l’objectiu d’oferir una experiència completa al públic i als visitants del certamen.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació