Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Tornen els concerts d’estiu a Els Vespres de la UB

Quatre propostes emergents destacades del teixit musical català actual

La dissetena edició d’Els Vespres, el cicle de concerts de la Universitat de Barcelona, acollirà el proper mes de juliol a la finca Agustí Pedro i Pons propostes musicals emergents de talent local. 
 
Els Vespres oferirà un cartell amb artistes de proximitat, rellevants i carismàtics: el folk-rock inspirador de Marta Knight el 5 de juliol; el pop d’autor intimista i atmosfèric de Ven’nus el 7 de juliol; els  ritmes caribenys de Palmerita Coco Blue el 12 de juliol, i la contundència sonora de Pinpilinpussies el 14 de juliol.  
 
Els concerts tindran lloc a l’aire lliure i es podran veure drets o asseguts. L'entrada, que s’ha de reservar de manera anticipada, inclou una beguda i té un cost de 5 euros. Les reserves ja estan disponibles al web ub.edu/vespres.  
  
Un cop finalitzades les actuacions, i fins al tancament de portes, el públic podrà gaudir de la terrassa d’Els Vespres i d’una sessió de discjòquei a càrrec d’una de les components de Sin Sync DJs, un col·lectiu que explora la figura i el discurs del discjòquei i que investiga les noves identitats des d’una perspectiva feminista i no hegemònica.
 
La finca Agustí Pedro i Pons, situada als peus de Collserola i amb unes vistes excepcionals de Barcelona, ofereix un entorn únic per a la celebració dels concerts. S’hi pot arribar còmodament en transport públic i es troba a cinc minuts de l'estació d’FGC Peu del Funicular. 
 
Els Vespres, una de les trobades musicals de referència de l’estiu barceloní, són un aparador dels nous treballs més singulars de l’escena actual, amb la voluntat de promocionar la cultura i la música emergent en complicitat amb els segells i agents de la ciutat.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació