Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Triescape, una nova proposta cultural, històrica i d’entorn a Osona

Cinc municipis de la comarca estrenen activitats per fomentar el turisme familiar i lúdic

El Triescape és la nova proposta de turisme de la comarca d’Osona. La nova oferta turística combina natura, patrimoni i cultura a través d’una activitat lúdica basada en la gimcana, la geocerca i el joc d’escapada. Aquesta nova proposta neix en el marc del projecte ‘Osona: paisatge, tradició i cultura’, impulsat pel Consell Comarcal i cofinançat per FEDER i el Pla de Foment Territorial de Turisme a la comarca d’Osona, i es durà a terme als municipis de Roda de Ter, Sant Bartomeu del Grau, Espinelves, Manlleu i Viladrau. 

 
La multiexperiència està pensada per a grups de sis persones i s’adreça a tots els públics, posant al seu abast la descoberta de l’entorn de la comarca a través de jocs cooperatius i innovadors. La iniciativa del Triescape busca impulsar el coneixement del territori, descentralitzant i diversificant el turisme a Osona i oferint activitats en altres viles i ciutats de la comarca. 
 
Tothom que hi vulgui participar haurà de fer una reserva a qualsevols dels cinc ajuntaments dels municipis adherits a la iniciativa. 
 
Paisatge, tradició i cultura a 5 municipis osonencs 
Cada municipi destaca aspectes d’interès del seu patrimoni natural i cultural: des de fets històrics a personatges destacats, i els explica a través de tres activitats: geocerca, gimcana i joc d’escapada, centrant cada activitat en una vessant concreta del patrimoni. La història de Bernat Codina i ‘Els Avalots’ a Sant Bartomeu del Grau; el Montseny terra de bruixes, a Viladrau; Miquel Martí i Pol, a Roda de Ter; els arbres gegants, a Espinelves, i el Ter i l’entorn fluvial, a Manlleu, són les propostes per descobrir aquests cinc municipis osonencs. 
 
El Triescape inclou una geocerca per a la descoberta de l’entorn natural del municipi, una gimcana que permet conèixer el centre històric de cada vila i un joc d’escapada per conèixer la cultura a través de llegendes i esdeveniments històrics. La proposta convida els grups a realitzar en conjunt tres activitats per viure una experiència completa, a través d’un mateix fil conductor, amb una durada màxima de 2 hores en total. 
 
Per a més informació i reserves sobre les activitats, es pot consultar el lloc web osonaturisme.cat/triescape.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació