Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

DESCOBRIR sorteja un cap de setmana i dos lots de llibres per celebrar el 25è aniversari

Dos dies a la casa rural Les Violetes de la Serra d’Almos per a sis persones i sis guies de viatge són els premis que hi ha en joc

Un cap de setmana per a sis persones i dos lots de tres llibres cada un són els premis que podeu guanyar entre el 21 i el 31 de juliol. Són els regals que des de DESCOBRIR hem volgut preparar per celebrar el 25è aniversari amb els subscriptors i subscriptores i els lectors i lectores. El sorteig també té l’objectiu de promocionar la Ruta Descobrir D25, una travessa inèdita que hem creat després de l’exploració que l’expedició Descobrir va fer entre el Pirineu el passat mes de maig. De fet, Les Violetes, la casa rural del cap de setmana del sorteig, és un dels allotjaments que va acollir l’expedició durant la ruta. 

Com hi participo?

Les violetes Un espai comú de la casa rural Les VioletesCasa Rural Les Violetes
Per participar en el sorteig només cal que cliqueu aquí i espereu que la sort us acompanyi. Hi haurà dos premiats. El guanyador del primer premi s’endurà un cap de setmana per a sis persones a la casa rural Les Violetes de la Serra d’Almos i un lot de tres llibres. El segon guanyador tindrà el segon lot de tres llibres. Aquests conjunts de llibres estan formats per tres guies de viatge: ‘Guia de vies verdes i camins naturals’, ‘Rutes pels boscos més bells’ i ‘Pobles amb encant’, gentilesa d’Abacus.

El sorteig estarà actiu entre el 21 i el 31 de juliol i es farà la setmana del 8 d’agost. DESCOBRIR es posarà en contacte amb els guanyadors per notificar-los el premi, que tindran set dies naturals per acceptar-lo. En cas contrari, es donarà el premi a un altre participant. Podeu consultar totes les bases del concurs aquí. 

Les Violetes, un oasi de tranquil·litat

Les Violetes Una de les habitacions de les VioletesCasa rural Les Violetes
La casa rural Les Violetes és un dels allotjaments al qual va estar l’expedició Descobrir durant la Ruta Descobrir. Situada entre la Ribera d’Ebre i el Priorat, la casa es defineix com “un projecte de vida que vol apropar les persones a l’entorn rural, reconnectar-les amb la seva essència i oferir-los la possibilitat de gaudir d’uns dies d’harmonia, pau i alegria”. Ideal per anar-hi amb els amics o amb la família, podreu gaudir de l’oferta cultural, gastronòmica i esportiva de la zona o bé desconnectar i escoltar el silenci d’aquests paisatges tan encisadors. Amb piscina i barbacoa, també té atractius per als més petits, que poden visitar animals de granja i saltar al trampolí elàstic. Així mateix, Les Violetes ofereix l’opció de participar en una sessió d’entrenament amb cavalls o bé de gaudir d’una sessió de reiki o de gemmoteràpia. 

La Ruta Descobrir D25

Roques de Benet La Ruta Descobrir D25 passa per la via verda de la Terra AltaÁlvaro Sanz i Juan Sisto
Per saber què més podeu fer per la zona, heu de saber que ja és a la venda el número especial d’agost-setembre Ruta Descobrir. Obrim una nova travessa entre el Pirineu i el delta de l’Ebre, on trobareu una crònica amb totes les aventures que va viure l’expedició Descobrir quan al maig va anar a explorar el territori. Tant a la revista com al web especial que hem creat per a l’ocasió, hi trobareu informació detallada de la ruta definitiva que hem ideat a partir de les experiències viscudes. Quinze etapes que passen per indrets desconeguts i sorprenents, així com per paratges tan espectaculars com el congost de Mont-rebei, el Parc Natural dels Ports i els canals del delta de l’Ebre. 
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació