Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Osona Turisme promou una comunitat d’agents per crear esdeveniments 

Osona Events és un nou recurs per fer reunions d’empresa i celebracions a la comarca

La comarca d’Osona disposa des d’aquest estiu d’un nou hub de producció d’esdeveniments corporatius fets a mida. Osona Events és la comunitat que uneix empreses, allotjaments, espais, activitats, productores d’esdeveniments i professionals del sector (so, llum, gràfica, vídeo…) del territori. Una comunitat capaç d’assessorar i produir esdeveniments amb demanda pròpia i oferir un servei 360º (amb els espais i professionals propis que abasten aquesta demanda).
 
Osona Events, promocionat per Osona Turisme, pretén promoure reunions d’empresa, esdeveniments i celebracions a la comarca, posicionant Osona com una de les destinacions referents per a les empreses -de dins i de fora de la comarca- per dur a terme els seus esdeveniments. La comunitat disposa d’un cercador on poder trobar espais i serveis segons les necessitats de cada esdeveniment
 
Osona Events no només és un cercador d’espais i serveis per esdeveniments, Osona Events és una comunitat que uneix professionals en reunions d’empresa, esdeveniments i celebracions a Osona per compartir idees, inquietuds, informar-se i formar-se en les noves tendències del sector.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació