Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

‘El camí del gat salvatge’, nova activitat interactiva de MónNatura Pirineus

Una proposta autoguiada a través d’una app per descobrir la fauna, la flora i el paisatge del territori

Un mapa i una aplicació mòbil. És tot el que necessitareu per fer la nova activitat interactiva ‘El camí del gat salvatge’ de MónNatura Pirineus. A través del vostre mòbil podreu seguir les petjades del gat salvatge i descobrir deu punts d’interpretació que us ajudaran a conèixer el paisatge fantàstic de les Planes de Son, així com altres animals que hi viuen —com els talpons i les formigues—, la vegetació de l’alta muntanya i algunes curiositats que no us deixaran indiferents.
 
Durant l’activitat us plantejaran alguns reptes que caldrà que superareu per seguir el camí del gat salvatge. A través de l’aplicació mòbil, podreu contemplar “allò que no es veu” i experimentar la natura amb tots els sentits.
 
La nova activitat està disponible cada dia, de manera que els visitants de MónNatura Pirineus la podran fer en qualsevol moment. ‘El camí del gat salvatge’ es duu a terme als voltants de MónNatura i té una durada aproximada de dues hores, que és el que es tarda a fer els dos quilòmetres que té l’activitat. La visita es podrà fer en català, en castellà i en anglès, ja que l’aplicació està disponible en els tres idiomes.
 
La nova visita té un preu únic de 12 euros per a tot el nucli familiar. L’objectiu és arribar al màxim nombre de persones possible, per tal de donar a conèixer les característiques dels Pirineus.

20 anys de MónNatura Pirineus
MónNatura Pirineus es consolida com l’equipament de referència per conèixer els Pirineus. Des de la seva obertura l’any 2002 han passat pel centre més de 200.000 persones que han gaudit dels tallers, de les activitats i de les estades programades. Aquestes activitats s’engloben en una tasca d’educació ambiental permanent que realitza el centre. Es treballa en la recuperació de la fauna salvatge autòctona, la cultura de la sostenibilitat i la sensibilització mediambiental. Destaquen d’aquests 20 anys de MónNatura Pirineus el descobriment d’una estrella, el programa de reintroducció del trencalòs a Europa o el naixement del primer linx del Pirineu català al mateix centre de fauna.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació