Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

7 travesses per etapes

Rutes temàtiques i circulars per gaudir de la natura d’una manera sostenible

Més o menys llargues, al Pirineu, al Cadí, a les muntanyes dels Ports o a les de Prades, les travesses de muntanya per etapes són una opció ideal per a unes vacances sostenibles i originals.

Lo Pallars Fer

Lo Pallars Fer Excursionista en un descans a la ruta de Lo Pallars Fer  www.lopallarsfer.com
Ruta al Parc Natural de l’Alt Pirineu per descobrir paisatges d’alta muntanya, boscos i pobles d’aquest racó del Pirineu. La ruta completa és de cinc etapes a peu i sis pernoctacions en refugis o casa rurals, si es vol fer ruta cada dia des de Llavorsí fins a la Guingueta d’Àneu. En cas de tenir menys dies, hi ha l’opció de fer quatre dies a peu de Llavorsí fins a Estaon; tres dies a peu, de Llavorsí fins a Esterri de Cardós, o dos dies a peu, de Llavorsí a Alins.

Informació pràctica
On? Pallars Sobirà 
Quilòmetres: 77 km

Carros de Foc

Carros de Foc Imatge de la ruta Carros de FocFlickr – Creative Commons
És una ruta circular que enllaça els nou refugis de muntanya que hi ha en el territori del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Necessitareu entre cinc i set dies per superar els més de nou mil metres de desnivell del recorregut en una zona d’alta muntanya. Podeu escollir entre diferents modalitats de travessa, adaptada a la disponibilitat i a la forma física de cadascú.
 
Informació pràctica
On? Pallars Sobirà i Val d’Aran 
Quilòmetres: 55 km

Cavalls del Vent

Mirador de Gresolet - Pedraforca Un dels paisatges més emblemàtics de la Cavalls del Vent és el PedraforcaSergi Boixader
El Parc Natural del Cadí-Moixeró és l’escenari d’aquesta travessa que passa pels vuit refugis del parc. En total superareu un desnivell de 5.600 metres i gaudireu de paisatges espectaculars com el Pedraforca, el pas dels Gosolans, el camí dels Empedrats, el Moixeró, el prat de Cadí… Es pot fer en vuit etapes, per lliure o acompanyats d’una persona guia oficial de muntanya. Podeu reservar la vostra plaça a la web.
 
Informació pràctica
On? Berguedà i Cerdanya 
Quilòmetres: 84 km

Estels del Sud

Els Ports Les muntanyes dels Ports, escenari de la travessa Estels del SudMaria Rosa Vila
Aquesta travessa de 84 quilòmetres us portarà a gaudir de cinc dies de senderisme al Parc Natural dels Ports, envoltats de natura salvatge i d’un paisatge espectacular. Es tracta d’una ruta circular, per tant, es pot fer en els dos sentits de la marxa i començar i finalitzar en qualsevol dels cinc allotjaments que funcionen com a inici-final d’etapa: dos refugis, un hotel i dues cases rurals. El ‘Morralet’ és el lot per fer el recorregut i conté una targeta de pas, una braga de coll exclusiva i la guia de la travessa.
 
Informació pràctica
On? Terra Alta, Baix Ebre i Montsià 
Quilòmetres: 149 km
www.estelsdelsud.com

Ruta 3 Valls

Ruta 3 valls Excursionistes fent la Ruta 3 Vallswww.freeflocks.com
Aquesta travessa circular permet descobrir a peu tres valls: la vall de Boí, la vall de Barravés i la vall de Castanesa a través de paratges d’alta muntanya i petits pobles. El camí transcorre per diferents GRs i PRs i també per itineraris del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el Parc Natural de Posets Maladetes i de la Xarxa de Camins de l’Alta Ribagorça. Alguns indrets d’interès són la riba del Noguera de Tor, el romànic de la vall de Boí o el centre d’interpretació del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici de Senet. L’allotjament és a hotels, cases rurals i refugis de muntanya. 
 
Informació pràctica
On? Alta Ribagorça 
Quilòmetres: 75 km

Camin Reiau

Camin Reiau El Camin Reiau al seu pas per MontgarriRicard Novell / www.caminreiau.cat
Camin Reiau 
Aquesta travessa utilitza els camins tradicionals per enllaçar els 33 pobles de la Val d’Aran i explorar els paisatges de muntanya més sorprenents del territori, a la falda de muntanyes aclaparadores, boscos, rius, llacs i prats. Podeu començar-lo des de Vielha a través de set etapes d’entre nou i vint quilòmetres cadascuna. Descobrireu espais com el riu Garona, les muntanyes de Lés i Bossòst, Sant Joan de Toran, Montgarri o Unha. 
 
Informació pràctica
On? Val d’Aran 
Quilòmetres: 150 km
www.caminreiau.cat

El Brogit de la Vall

Capafonts El nucli de Capafonts és un dels més bonics de les muntanyes de Prades© Òscar Rodbag
Per viure una aventura tranquil·la a les muntanyes de Prades, aquest recorregut s’endinsa per espectaculars boscos, rius i muntanyes. S’acostuma a fer en quatre etapes, seguint un itinerari senyalitzat i circular, dormint en refugis o en cases rurals. La ruta es pot fer per lliure reservant a la central de reserves del Brogit guiatges, o bé amb guia, acompanyats dels creadors de la ruta. 
 
Informació pràctica
On? Baix Camp, Conca de Barberà i Alt Camp 
Quilòmetres: 70 km
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació