Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Un joc ajuda a consolidar els ‘wine bars’ i els cellers de la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages

Els participants que contestin les preguntes d’un ‘quiz’ digital amb la història i les curiositats dels establiments entraran en un sorteig

Un nou joc permet conèixer els ‘wine bars’ i la cultura del vi de la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages. El joc digital interactiu està disponible a través d’un enllaç QR a un total de sis establiments de la comarca (Abadal, Collbaix, Espai Artium, Fargas-Fargas, Oller del Mas i Mas de Sant Iscle) en què, a través d’un qüestionari amb preguntes i respostes breus, es divulgaran els ‘wine bars’ i els seus cellers amb les curiositats i la història de cada espai. Les persones que entrin als ‘wine bars’ es trobaran amb un codi QR que, un cop escanejat amb el telèfon mòbil, els permetrà participar en un joc digital en format ‘quiz’. Es tracta d’una nova iniciativa que introdueix la digitalització i la ludificació en l’experiència enoturística.
 
El conseller comarcal de Turisme, Agustí Comas, apunta que “dinamitzar l’oferta dels ‘wine bars’ és una de les accions estratègiques de la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages, ja que ajuda a diversificar les línies de negoci i l’oferta turística dels cellers i, a la vegada, permet fer difusió dels vins de la DO als clients de manera directa”. El president de la DO Pla de Bages, Joan Soler, valora que “el fet de poder tastar el producte al mateix lloc on s’elabora permet apropar el client a la vinya on neix el vi. D’aquesta manera, es tanca el cercle que uneix el sector agrícola, l’elaboració i el consum i es dona valor afegit al paisatge i al producte local”.
 
Sorteig per a tots els participants
Totes les persones que completin el joc interactiu podran entrar en el sorteig de sis experiències enoturístiques de la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages. Hi podran participar fins a sis vegades, una per a cada ‘wine bar’ visitat, atès que les preguntes varien de celler en celler. El sorteig serà l’1 de desembre, fet que facilita la visita als cellers aquest estiu, coincidint amb l’inici de la verema, o bé a la tardor.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació