Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

‘Del tros a casa’, la nova edició del laberint de panís de l’horta de Lleida

La Granja Pifarré obre les seves portes a famílies i grups, per promocionar l’horta de Lleida i els seus productes i productors

La Granja Pifarré de Lleida i l’Associació per a la Interpretació de l’Horta han iniciat la quarta edició del Laberint de l’Horta. Un any més, l’objectiu d’aquesta iniciativa és promocionar l’horta de Lleida i els seus productes i productors d’una manera lúdica, oferint una experiència apta per a totes les edats.

Amb el títol ‘Del tros a casa’, aquesta iniciativa ofereix gaudir d’un fantàstic recorregut per un laberint creat enmig de dos camps de panís i proposa 15 proves que els participants han de superar en grup. L’objectiu és acabar-les totes i enfrontar-se a un repte final. La durada de la prova va dels 25 als 30 minuts i, en acabar, el públic disposa d’un servei de bar amb terrassa amb productes locals i d’una zona de jocs ‘agro’, un ‘bibliocarro’ de lectura i un rellotge solar.

La proposta a la Granja Pifarré inclou també una visita a l’Agromuseu del Tractor Antonio Minguell, on es pot descobrir una magnífica col·lecció de vehicles i maquinària agrícola que serveix per explicar la història i l’evolució de la mecanització del camp.
El laberint és senzill i els visitants no s’hi poden perdre, però el seu principal valor és que recorrent-lo es podran aprendre moltes coses sobre l’horta de Lleida i el món rural.

L’activitat estarà disponible les tardes i vespres de divendres i dissabte i els matins de diumenge dels mesos de setembre i octubre. Divendres i dissabte hi haurà sessió nocturna que s’haurà de realitzar amb lots. Cal fer-ne la reserva prèvia.

Rutes per la natura i l’horta de Lleida
Turisme de Lleida, d’altra banda, ha posat en marxa un nou programa de rutes per promocionar els atractius turístics de la capital del Segrià, enfocats sobretot en la natura i l’horta de Lleida. En total, hi ha 26 noves propostes per conèixer Lleida i el seu entorn verd i amb la complicitat d’una vintena de productors, que mostraran als visitants l’elaboració dels seus productes agroalimentaris, les seves explotacions i la seva cultura agrària.

D’aquestes noves rutes, divuit s’han agrupat en l’àmbit de la natura, quatre en enogastronomia, vuit en senderisme, dues en ‘trail running’ , deu són dedicades a BTT i ciclisme i vuit més es poden fer en cotxe.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació