Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

3 propostes per gaudir de Roses a la tardor

Activitats, gastronomia i esdeveniments per viure a la població empordanesa entre octubre i desembre 

Hi ha vida més enllà de l’estiu a les poblacions costaneres. Això és el que vol posar en valor Living Roses, el portal de l’Associació d’Empresaris Roses - Cap de Creus. Durant la tardor es pot gaudir del mar i, per descomptat, de les activitats terrestres. I és un moment ideal per tastar la millor gastronomia de la zona i viure esdeveniments únics que només passen al llarg d’aquests mesos. Aquí trobareu tres propostes per viure a Roses entre octubre i desembre.

Per terra i mar

Ruta Roses Un senderista admira les vistes de la badia de RosesLiving Roses
Tot i no gaudir de temperatures estivals, Roses té una oferta tardoral tant d’activitats terrestres com aquàtiques. Amb o sense neoprè, el caiac, la vela, el lloguers d’embarcacions o de motos d’aigua segueixen sent un atractiu per gaudir de la badia de Roses. Si sou més de secà, les opcions tampoc s’acaben a la tardor. Una visita amb el tren turístic, una ruta pels camins de ronda o recórrer un dels nou itineraris en bicicleta pels voltants de la població són opcions ideals per fer entre els mesos d’octubre i desembre. Per acabar, si us agraden les visites patrimonials, aquests mesos són un moment perfecte per descobrir la Ciutadella de Roses i el castell de la Trinitat.

Descobreix què fer a Roses fins a final d’any.

Per llepar-se’n els dits

Suquet Roses El famós suquet de Roses es pot tastar a diferents restuaurants de la poblacióAlex Salcedo Desplans
Cuina de temporada a través dels millors plats, tapes i menús elaborats amb els millors productes de la tardor. Entre el 23 de setembre i el 21 de desembre, els restaurants de Roses ofereixen una cuina de proximitat basada en els productes de temporada. Una oportunitat fantàstica per tastar el mar i el paisatge de l’Alt Empordà després de gaudir d’una de les activitats turístiques a la ciutat. Si hi aneu a l’octubre, no us perdeu la campanya del suquet de peix de Roses, un plat senzill fet a base de peix fresc i patates. Els restaurants de Roses presenten diverses maneres de cuinar aquest plat tradicional acompanyat de vins de la DO Empordà. Quan la vostra visita coincideixi amb divendres, tingueu en compte que teniu l’oportunitat de fer una visita guiada al port pesquer, veure com arriben les barques carregades i viure l’experiència de la subhasta de peix a la llotja.

Descobreix què fer a Roses fins a final d’any. 

Esdeveniments únics

Festivalet El Festivalet tindrà lloc al novembrePromoció Econòmica de Roses
L’agenda cultural, gastronòmica i festiva no s’atura a la tardor a Roses. Tot el contrari, segueix ben viva. Us proposem tres esdeveniments únics per viure durant aquesta estació a la localitat. Entre el 7 i el 9 d’octubre, els amants de la cervesa teniu un cita per degustar cerveses artesanes de quilòmetre zero al ritme de diferents propostes musicals. Al novembre, de l’11 al 13, torna una nova edició del Festivalet. Dos dies de música, cultura i gastronomia envoltats del paisatge únic de la badia de Roses. L’última proposta que us fem és per acomiadar l’any i donar la benvinguda al 2023. Què us sembla viure un cap d’any amb focs artificials il·luminant una de les badies més espectaculars del país? 

Descobreix què fer a Roses fins a final d’any.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació