Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Celler Can Roda, una verema familiar

Aquesta vinya de la DO Alella elabora vins a partir de raïms de collita pròpia i és una masia amb història

Quatre hores de verema amb una experiència cent per cent immersiva us esperen al Celler Can Roda, de Santa Maria de Martorelles (Vallès Oriental), els propers 17 i 18 de setembre. Aquest celler familiar ofereix la possibilitat de viure una verema familiar al celler amb el seu enòleg, qui us explicarà tot el procés i us ensenyarà com es cull el raïm, per després gaudir d’un bon esmorzar a peu de vinya per agafar forces acompanyat de most i porrons del seu vi.
 
Activitats úniques 
És una oportunitat única per conèixer aquest celler de la DO Alella (per a la qual cal reserva prèvia) ubicat en un entorn incomparable, el Parc Natural de la Serralada de Marina, enmig de la natura i de boscos centenaris, lluny de massificacions i molt a prop de Barcelona. La verema és el moment més important d’un celler i descobrir-lo junt amb els que hi treballen dia a dia és un regal. Però si us quedeu amb ganes de més o preferiu visitar les vinyes en un altre moment, el celler també ofereix, al llarg de tot l’any, tastos de vins i visites a les vinyes, tallers i cursos de cuina i plantes comestibles durant l’any i altres activitats entre vinyes com ioga, concerts en directe o ‘impro shows’. 
 
Un celler amb història
Can Roda forma part de Vinya Celler Masia, un projecte que uneix onze petits cellers catalans que elaboren els vins a partir de raïms de collita pròpia i disposen de celler propi i masia amb història. Can Roda reivindica els vins de collita pròpia, el valor dels pagesos elaboradors i l’estructura tradicional de l’elaboració artesanal. 
És per això que Can Roda produeix vins en homenatge als seus pares i mares, com el vi escumós brut nature reserva Gran Minguet o el vi escumós rosat Elles. Si després de la visita us enamoreu dels seus vins, podreu comprar-los al seu celler, a la botiga en línia o en alguns supermercats propers.
 
Vins de premi
Precisament el Gran Minguet ha rebut reconeixement a través de premis nacionals i internacionals, com també ho han fet altres vins com el vi blanc Pansa Blanca, el vi blanc de vinyes velles Sauló, el vi negre cabernet sauvignon La part dels àngels, i el vi escumós Brut Nature. A més, el passat més de juny, el celler va rebre el Premi Vinari d’Enoturisme a la millor activitat mediambiental per la ‘Sortida guiada de plantes comestibles amb tast de vins’, una activitat molt autèntica que canvia segons l’estació de l’any.
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació