Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El xef Sergi de Meià impulsa una fundació gastronòmica a la Noguera

El projecte aposta per la cuina de proximitat i el món rural

El xef Sergi de Meià promou una fundació basada en la gastronomia que, a través d’activitats formatives, un laboratori experimental i un espai multisensorial, vol convertir-se en espai de creació i de promoció de la cuina de proximitat i ser un impuls per al món rural des de Vilanova de Meià (la Noguera). 
 
El cuiner barceloní, però amb arrels a Vilanova de Meià, busca protegir la biodiversitat, divulgar la cultura gastronòmica catalana i promocionar l’agricultura ecològica. Aquests són els objectius principals de la nova Fundació Coma de Meià, un projecte multidisciplinari que vol contribuir a ser un motor de canvi per al territori rural català i que ara comença a funcionar a la Noguera amb aquest cuiner especialitzat en cuina de proximitat i que ja és un referent en aquest camp.
 
El xef ha optat per establir-se a Vilanova de Meià, d’on eren els seus avis i on ell passava els estius, per impulsar aquest projecte, que començarà les activitats amb la creació de càpsules audiovisuals que es publicaran a les xarxes socials per donar a conèixer la feina de petits productors de la Noguera i els Pallars.
 
La fundació de Sergi de Meià, però, ja prepara noves iniciatives, segons ha explicat als mitjans de comunicació, com el projecte de crear un espai gastrosensorial i laboratoris de divulgació de cuina sostenible amb jornades en què participaran cuiners de referència internacional. A més, una de les finalitats de la nova entitat Coma de Meià serà la formació de nous professionals. Altres propostes són xerrades, tallers, demostracions i cursos d’un ampli ventall d’àmbits, tots ells vinculats als aliments i a l’entorn natural i cultural.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació