Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Les Nits de Clàssics de Valls, en marxa

El primer trimestre va començar el 6 d’octubre i s’allargarà fins al 24 de desembre

Els Amics de la Música de Valls i Joventuts Musicals de l’Alt Camp posen en marxa una nova edició del cicle Nits de Clàssics. La programació del primer trimestre combinarà la cançó lírica, amb música del Barroc, però també comptarà amb peces clàssiques revestides de jazz. Tot plegat, amb l’objectiu d’ampliar l’oferta musical del municipi i de la comarca.

El 27 d’octubre a les 20 h, al Teatre Principal, tindrà lloc l’estrena d’una obra del pianista i compositor Pedro Pardo, que ha musicat unes cançons escrites per la ja desapareguda soprano Victoria de los Ángeles i les portarà en escena amb la soprano Mercedes Gancedo, la violinista Laia Pujolassos i Ferran Badolet al violoncel.

El 10 de novembre a les 20 h serà el torn d’‘Impossibles’. Un concert protagonitzat pel trio Tañer. La proposta convida a conèixer la música del segle d’or espanyol. El concert anirà a càrrec de l’arpista Sara Águeda, la guitarrista Belisana Ruiz i el percussionista de Vallmoll, Pere Olivé. Se celebrarà al Teatre Principal.

‘Rapsody in blue’ serà el quart concert. Interpretat per la ucraïnesa Ala Voronkova, el pianista Guerassim Voronkov i Maria Voronkova com a narradora. Més enllà de la coneguda obra de George Gershwin —que combina elements de la música clàssica amb influències del jazz— interpretaran peces del mateix Voronkov i del compositor soviètic Prokófiev. L’actuació es durà a terme el 24 de novembre a les 20 h al Teatre Principal.

El primer trimestre de Nits de Clàssics 2022-2023 es tancarà amb dos concerts a l’església de Sant Joan. D’una banda, el 23 de desembre a les 20 h, es donarà vida a un ‘Messies de Händel participatiu’, un concert organitzat conjuntament amb la Comissió ciutadana de l’orgue de Valls en què qualsevol cantaire vallenc podrà formar-ne part. I l’últim concert serà el tradicional ‘Cant de la Sibil·la’, la nit del 24 de desembre a les 23.30 h.

Venda d’entrades
El preu és de 15 euros cada concert. Les persones jubilades obtindran un descompte i els alumnes de l’Escola de Música de Valls tindran una entrada gratuïta per a ells i per a un acompanyant. Pel que fa al tradicional ‘Cant de la Sibil·la’, serà gratuït. Així mateix, es rebaixarà el preu del ‘Messies de Händel participatiu’ perquè tothom hi pugui accedir.

Les entrades es poden adquirir aquí o de manera presencial a taquilla.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació