Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Pirineu Outdoor impulsa 22 rutes de bici per carretera a l’Alt Urgell

La nova marca turística promou el ciclisme i el senderisme a la comarca

Vint-i-dues rutes de bici per carretera que sumen 1.300 quilòmetres. Són les noves rutes que promou Pirineu Outdoor a l’Alt Urgell, una nova iniciativa del Consell Comarcal i Turisme de la Seu d’Urgell per promocionar el ciclisme i el senderisme. 
 
Es tracta d’un producte cada vegada més sol·licitat per part de veïns i turistes. Les rutes estan classificades en tres nivells de dificultat, que van des de trajectes d’una hora —com el d’onze quilòmetres entre Organyà i Montanissell— fins a recorreguts més exigents —com el que uneix la Seu d’Urgell amb el Pallars i acaba a Coll de Nargó, de 181 quilòmetres.
 
Pirineu Outdoor, que tindrà la base al Parc del Segre, disposa d’informació de rutes senyalitzades i conservades destinades a diverses modalitats, com són les bicicletes de muntanya —BTT—, les bicis de carretera i el senderisme. En un futur també planteja posar en marxa rutes per a enduro.
 
Així, l’actual proposta inclou 31 rutes de BTT, 22 de bicicleta per carretera, tres de Gravel per a experts de llarga durada i set més de senderisme. En tots els casos s’especifica el nivell perquè l’usuari pugui escollir el que millor s’adapti a les seves necessitats o demandes. En la majoria de modalitats, per tant, es pot triar entre rutes molt fàcils, fàcils, moderades, difícils o molt difícils. 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació