Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

Un any seguint l’os bru del Pirineu

El número de l’octubre, a la venda el proper 23 de setembre, mostrarà imatges i documents inèdits del mamífer salvatge més imponent de les nostres muntanyes

Fa un any i mig ens proposàrem un repte majúscul: testimoniar el cicle vital de l’os bru als Pirineus. Aquest gran mamífer és l’animal salvatge més reservat de la serralada i un dels més costosos de veure d’Europa. Però ens n’hem sortit, i a la revista d’octubre oferim nombroses imatges i documents inèdits que mostren l’os a les muntanyes catalanes en tota l’esplendor.
 
El treball, que sortirà a la venta el proper 23 de setembre, és dels que justifiquen millor que cap altre la feina que fem al DESCOBRIR. La tasca de divulgació del territori, dels seus paisatges i la natura que li dona forma. Però també de la gent que hi viu, de les activitats que s’hi desenvolupen, dels pobles, de les tradicions. 
 
De manera indestriable, aquest treball ens dibuixa un Pirineu autèntic, sense edulcorants i excepcionalment bell. L’os ens ha guiat pels seus racons preferits, i de retruc, en un diàleg que volem que sigui possible, hem conegut una mica més bé el món de la ramaderia extensiva, tan amenaçada com necessària en el món que ens ve. Com a resultat, s’hi escola una mirada fascinant de l’alta muntanya i un crit carregat de raons pel futur de les comarques pirinenques.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació