Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

5 escapades en família a Catalunya

En aquesta selecció us proposem els llocs més bonics de Catalunya aptes per a tots els membres de la família

Que Catalunya és plena de racons esplèndids, platges que semblen piscines naturals, camins secrets entre frondosos boscos, poblets amagats amb encant i jardins que semblen trets d’una pel·lícula no és res nou. Aquí hi trobareu una selecció d’indrets per descobrir amb la mainada, alguns dels llocs més privilegiats del territori. Ens hi acompanyeu?

Els Ports

El nou mirador del cim del Caro, al Parc Natural dels Ports El nou mirador del cim del Caro, al Parc Natural dels PortsDepartament de Territori i Sostenibilitat
A les Terres de l’Ebre, trobem un indret que ens permet fer sortides familiars per la muntanya, rutes en bicicleta o esports d’aventura en un entorn natural idíl·lic. El formen nou municipis, que ens permeten descobrir boscos de faig, gorgs, rius, cingles, coves i pobles amb un ric patrimoni cultural. La gastronomia és també un punt fort d’aquest espai, on els restaurants El parc i El Botànic esdevenen una parada obligatòria per descobrir la millor cuina popular de la zona.

Pirineus - Noguera Pallaresa

Noguera Pallaresa L’entorn natural del riu Noguera Pallaresa, amb forts corrents típics de l’estiuGettyimages
El riu Noguera Pallaresa, al cor dels Pirineus, i les muntanyes que l’envolten formen un escenari perfecte per gaudir d’una aventura en plena natura que combina adrenalina, acció i diversió. En aquesta destinació, hi trobareu municipis com Baix Pallars, Soriguera, Sort, Rialp i Llavorsí, i un conjunt de 65 nuclis de població com la vall de Baiasca, la vall de Romadriu, la vall d’Àssua, la vall de Siarb o la vall d’Ancs. Podreu descobrir la bellesa natural de la zona caminant per senders de conte o exigir-vos el màxim practicant algun esport de risc dels múltiples que s’ofereixen. Per gaudir d’allò més: Can Pep i Lo Paller del Coc.

Serra de Montsec

Montsec - Maria Rosa Vila
La serra de Montsec és un espai natural molt caracteritzat pel seu clima i per unes formacions rocoses úniques en tot el territori català. L’oferta senderista i d’aventura l’encapçala el congost de Mont-rebei, una ruta espectacular que és apta per a tota la família. La serra de Montsec disposa també d’una fauna i flora particulars que farceixen el territori de moltes oportunitats d’entreteniment per als amants de la natura. Però aquest espai també ofereix moltes altres opcions. Un altre de ben interessant és l’Observatori Astronòmic del Montsec, a Àger, un dels més importants de l’Estat. Quan és de nit, l’observatori ofereix visites guiades per als que vulguin descobrir els secrets de l’univers. Per fer un mos entre activitats: Casa Xalets o El Molí d’Alòs.

Vall de Boí

Vall de Boí Església de Sant Joan de Boí, una de les joies romàniques de la vallGetty Images
La vall de Boí té un gran patrimoni tant natural com històric. Immenses muntanyes, boscos frondosos, rius cabalosos, esglésies romàniques, aigües termals, una extensa xarxa de camins per fer senderisme i una estació d’esquí. La vall de Boí ofereix el còctel perfecte per a unes vacances en família ideals en qualsevol època de l’any. Els pobles de la vall ofereixen un escenari que sembla tret d’un conte de fades per als més petits. Pel que fa als més grans de la família, hi ha un gran ventall d’opcions, que van des de la cultura a l’esport de risc. Per menjar, no us perdeu El Caliu o El Fai.

Berga

santuari de Queralt Des del santurari de Queralt es veu l'embassament de la BaellsGetty Imatges
A Berga, la natura és la principal protagonista. La serra de Queralt o el pantà de la Baells són escenaris perfectes per gaudir de diferents activitats, com el senderisme, la bicicleta de muntanya o el parapent. Aquests paisatges ofereixen itineraris i rutes per descobrir la fauna i la flora autòctones, activitats nàutiques o esports d’aventura, a més de les visites a museus i espais culturals com la Casa de la Patum, l’Espai d’Interpretació de la Natura del Berguedà o el Museu de les Mines de Cercs. Avorrir-se és impossible! Dos llocs imprescindibles per menjar d’allò més bé: Cal Garretà i Ca la Bòrnia.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació