Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

La Jornada InterPirineus ja té data de celebració

El programa Pirineus de Catalunya ha anunciat la data de la Jornada InterPirineus d’enguany. Tot el programa està concentrat en un mateix dia, que serà el dimecres 26 d’octubre, a la vall de Núria.

Aquesta organització vetlla per consolidar les onze comarques del Pirineu català dins del sector turístic en els mercats internacionals, per tal de desestacionalitzar la demanda tant territorialment com temporalment.

Després de l’edició anterior, celebrada a la Vall d’Aran, la jornada torna amb un format renovat i amb l’objectiu principal de reunir en un mateix espai de debat tots els actors més destacats del territori: representants de la patronal, de la ramaderia, de mobilitat i turisme, i totes les altres peces que formen part d’aquest paratge natural i històric.

L’associació mostra també el seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat. Ha posat en marxa un mètode de “transport sostenible” perquè els assistents es puguin posar d’acord per tal de compartir vehicle i costos del viatge.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació