Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

La Seu d’Urgell organitza les Jornades de Conservació del Medi Natural

Més d’una vintena d’experts participaran en aquestes jornades, que tenen com a objectiu aportar coneixement sobre els treballs de conservació del medi natural

Els dies 12 i 13 de novembre, a la Sala Immaculada de la Seu d’Urgell, es podran visitar les Primeres Jornades de Conservació de Medi Natural, que volen potenciar els grans tresors del municipi urgellenc: l’entorn i el medi natural. Per això, la conservació de la biodiversitat esdevé clau i es vol procurar de garantir-la mitjançant l’educació i el coneixement natural.

Les activitats toquen tres temes troncals: la fauna salvatge i els projectes de reintroducció, la divulgació sobre conservació i el paper de les activitats agroramaderes en la conservació. Aquesta elecció de temàtiques vol fer de les Jornades de Conservació una opció atractiva per a tots els públics. Totes les activitats estaran enfocades en la idea de com els humans podem interaccionar amb el medi ambient d’una manera sana per contribuir a la conservació dels espais.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació