Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

"Al BAIX, ofertes FLAIX”: descomptes turístics al Baix Llobregat

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ofereix en més d’una cinquantena de descomptes durant el mes de novembre

La campanya “Al BAIX, ofertes FLAIX”, estarà vigent durant els caps de setmana del mes de novembre. Amb aquests descomptes, s’ofereix a tothom una oportunitat única per a descobrir la comarca. L’oferta és molt variada, i les activitats són pensades per a tots els públics: una ruta per la muntanya, una visita cultural, una experiència gastronòmica, passar una nit a la vora del mar o en plena natura… Famílies amb nens petits, parelles joves, gent gran, aventurers, amants de la cultura i el patrimoni, tots ells podran gaudir de fins a 50 plans com aquests amb descomptes i promocions exclusives.

A més d’aquesta iniciativa, el Consorci de Turisme ha posat en marxa un sorteig d’una escapada amb activitats i àpat per a dues persones. Així, es vol impulsar el sector turístic del Baix Llobregat just abans de la campanya de Nadal.

Per activar els descomptes només cal entrar al web, accedir a la proposta i activar la promoció. L’usuari rebrà per email el descompte.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació