Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

‘Amposta amb cor’ destinarà tots els beneficis a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer

Aquest esdeveniment marcarà l’inici de les activitats solidàries del Nadal a Amposta

‘Amposta amb cor’ torna a marcar l’inici de les activitats solidàries del Nadal a Amposta. El Festival solidari, organitzat per Remsa, portarà el grup tribut a Mecano ‘Héroes de la Antártida’ a l’auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta, el 3 de desembre, en dos passis, a les 17 i a les 20 hores.

En aquesta edició, la recaptació íntegra de les entrades anirà destinada a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Montsià (AFAM) amb l’objectiu de posar en valor la tasca de les persones que acompanyen als malalts, que sovint fan una feina molt important però encara invisibilitzada.

Les entrades, que tenen un cost de 10 euros, es poden adquirir en línia a través de la plataforma Notikumi, i als punts de venda de les oficines de Cultura i Festes de l’Ajuntament (caselles del mercat), a la seu d’AFAM, a la cafeteria La Trato i a la Unió Filharmònica.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació