Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

‘Banys de Bosc’, per enriquir l’oferta turística i la salut a la demarcació de Lleida

El Patronat ha identificat 13 boscos que formaran part d’un itinerari terapèutic pel conjunt del territori

Un bany de bosc consisteix a submergir-nos en l’essència forestal, respirar i regalar-nos el benestar que produeixen les substàncies de la seva atmosfera, que també penetraran al nostre interior a través de la pell. Inspirar el bosc. Els beneficis d’aquesta pràctica per als qui les practiquen són tant fisiològics com psicològics.
És per això que el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha identificat, d’entre les més de 500.000 hectàrees de bosc, 13 espais que formaran les rutes de ‘Banys de Bosc’. La selecció d’aquests espais s’ha fet tenint en compte diferents criteris, com ara les facilitats d’accés, l’oferta dels itineraris, la senyalització de les rutes i el grau de desnivell.

L’objectiu d’aquest projecte és potenciar l’oferta turística de la demarcació de Lleida, però mantenint la vinculació amb la natura i amb l’ecoturisme. L’entorn natural del Pirineu i les Terres de Lleida constitueix indiscutiblement un escenari excepcional per a la pràctica de banys de bosc, una immersió en l’atmosfera del bosc amb una passejada tranquil·la, contemplativa, per despertar els cinc sentits.

Les rutes escollides ja consten a la web d’Ara Lleida. També hi podreu trobar informació i descripcions de cada ruta, juntament amb fotografies i coordenades.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació