Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

‘El Pirineu Embruixat’, una gimcana digital per donar a conèixer l’Alta Ribagorça

‘El Pirineu Embruixat’ és una nova iniciativa del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça per tal d’ampliar l’oferta de lleure per a les famílies i desestacionalitzar el turisme de la zona

El projecte es tracta d’una gimcana digital que recorre la comarca. Els visitants, sense que calgui descarregar l’aplicació, poden seguir tres rutes temàtiques al voltant dels éssers llegendaris de la zona, com les bruixes dels Carantos de Vilaller, les fades encantàries de la vall de Boí o l’última habitant de Suert. Seguint les rutes, es poden visitar fins a dotze punts d’interès turístic on es plantejaran una sèrie de reptes en forma de preguntes, lectures de QR, captures d’imatge o preguntes encadenades.

Aquesta iniciativa del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ajudarà a engegar una nova proposta turística a la zona, que posa al centre la revaloració dels centres històrics dels municipis. La gimcana vol ser especialment engrescadora per al públic familiar, que serà l’encarregat de descongestionar l’oferta turística de la zona perquè sigui més repartida i atemporal.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació