Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

10 jocs per conèixer Vilanova i la Geltrú

L’Agència dels Secrets: la gran experiència ludificada per descobrir la història i el patrimoni de la capital del Garraf

Convertiu-vos en agents secrets per resoldre els enigmes que us proposen des de l’Agència dels Secrets. Amb un total de 10 jocs, 267 enigmes, 460 punts d’interès cultural i 35 quilòmetres de rutes pels carrers de Vilanova i la Geltrú, podreu gaudir de jocs analògics, digitals o virtuals mentre coneixeu la ciutat d’una manera diferent. Aquesta proposta és el resultat del projecte MedGaims (‘Gamification for Memorable Tourist Experiences’), finançat per la Unió Europea. A punt per l’aventura? Preneu nota dels deu jocs que en formen part.
Més informació a la web.

App Agency of Secrets

L'aplicació d'Agency of Secrets L'aplicació d'Agency of SecretsAgency of Secrets
Descarregueu-vos aquesta aplicació i comenceu a jugar! A través de l’app podreu gestionar l’experiència global formada per nou jocs, el fil narratiu del projecte, personatges que podreu anar personalitzant a mesura que avanceu en les missions, sorpreses i continguts addicionals, desbloquejables, que van més enllà de jugar una sola de les experiències. Està disponible a l’App Store de MAC i a Google Play.

Smugglers (‘Contrabandistes’)

Juga a l'Espai Far Juga a l'Espai FarSmugglers
Permetreu que els contrabandistes deixin el far sense llum per treballar de manera que ningú els enxampi? Aquest joc de taula de gran format us permetrà descobrir una part de la història del nucli de Baixamar i divertir-vos amb la vostra família o amb els amics i amigues. El trobareu en format físic a l’Espai Far o descarregable a la web de l’Agència dels Secrets.

Underground

La recreació virtual del Museu Víctor Balaguer La recreació virtual del Museu Víctor BalaguerUnderground
Aquest joc de realitat virtual arrenca a l’interior del Museu Víctor Balaguer i recrea els túnels que recorren el subsol de Vilanova i la Geltrú. Hi podeu jugar a Neàpolis o a l’Espai Far amb reserva prèvia a la web de l’Agència dels Secrets.

Souls

Una història d'amor virtual Una història d'amor virtualSouls
Un altre joc de realitat virtual en què haureu de recollir pistes per descobrir una història d’amor vinculada a la història del barri mariner de Vilanova. La particularitat d’aquesta proposta és que permet visitar virtualment llocs als quals normalment no es pot accedir: la Cambra del Tint, l’ermita de Sant Gervasi… Hi podeu jugar a Neàpolis o a l’Espai Far, amb reserva prèvia a la web de l’Agència dels Secrets.

Layers of History (‘Capes d’història’)

L'escenari és Vilanova i la Geltrú El joc recorre carrers i places de la Geltrú i el centre històricLayers of History
Es tracta d’un joc analògic de carrer en format de tres rutes ludificades amb alguns continguts audiovisuals. Per fer-lo haureu de comprar el llibre a l’Espai Far (www.espaifarvng.cat) o al Museu Romàntic Can Papiol (www.museucanpapiol.cat), o descarregar-lo a la web, començar a llegir i seguir les pistes. Mentre avanceu en el joc, anireu descobrint la història de Vilanova i una pila de curiositats dels barris de la Geltrú i el centre històric.

The Grandpa (‘L’avi’)

Un joc relacionat amb la memòria històrica Un joc relacionat amb la memòria històricaThe Grandpa
Un ‘serious game’ en aplicació mòbil basat en la memòria històrica dels deportats als camps de concentració de Vilanova i la Geltrú. Només heu de descarregar-lo al mòbil o a la tauleta i començar a descobrir aquest trist i colpidor relat basat en fets reals.

Escape Book (‘La biblioteca secreta’)

El llibre d'enigmes d'Escape Book El llibre d'enigmes d'Escape BookEscape Book
Aquest llibre d’escapada està basat en una història als túnels de Vilanova i la Geltrú. Es poden resoldre tots els enigmes des de casa (hi passareu una estona molt entretinguda), però de ben segur que després de fer-lo us vindran ganes de visitar la ciutat. Podeu comprar-lo a l’Espai Far o al Museu Romàntic Can Papiol.

The Seventh Book

Descobrireu secrets de personatges il·lustres de la ciutat Descobrireu secrets de personatges il·lustres de la ciutatThe Seventh Book
Aquesta aplicació amb joc narratiu i geolocalització està basada en la història d’alguns personatges il·lustres de la ciutat. Les vostres decisions seran clau per al desenvolupament de l’aventura i el final. Podeu descarregar-lo al telèfon mòbil i a la tauleta.

Gastrosecrets

Secrets culinaris i una història del sengel XIX Descobrireu secrets de personatges il·lustres de la ciutatGastrosecrets
Aquest joc analògic de carrer recupera la gastronomia local vilanovina i dona a conèixer establiments on es cuinen receptes tradicionals. Amb el llibret, que podeu adquirir a l’Espai Far o al Museu Romàntic Can Papiol, us endinsareu en la història d’un cas emocionant i fareu un viatge culinari ambientat al segle XIX a la recerca dels ingredients perduts. Que vagi de gust!

Surge et Ambula

Visita el Museu Víctor Balaguer Descobrireu secrets de personatges il·lustres de la ciutatSurge et Ambula
Aquest joc analògic en format llibret us ofereix una visita molt emocionant al Museu Víctor Balaguer. És l’única experiència ludificada de l’Agència dels Secrets que no es pot dur a terme a causa de les reformes actuals del Museu. Actualment s’està treballant en una versió digital d’aquest joc perquè s’hi pugui jugar sense entrar a l’equipament.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació