Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

22 anys de Tàrraco com a Patrimoni Mundial de la UNESCO

S’han organitzat una sèrie d’activitats gratuïtes, del 19 al 27 de novembre, per celebrar aquest reconeixement

L’aniversari d’aquesta fita es commemorarà amb jornades de portes obertes als jaciments i monuments que són Patrimoni Mundial. També s’hi duran a terme conferències i itineraris pensats per fer conèixer les peculiaritats de l’època romana i adreçats a diferents grups de públic. Els espectacles de reconstrucció històrica i les visites teatralitzades també tenen un pes important en la programació. La voluntat és implicar la ciutadania en aquesta commemoració i fer-la partícip de la celebració.

Els centres que depenen del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona també oferiran jornades de portes obertes i ofertes especials durant el cap de setmana del 26 i 27 de novembre.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació