Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

36è Mercat de Nadal de Caldes de Montbui

L’edició del Mercat de Nadal d’enguany reunirà més parades i activitats pels carrers del centre històric del 2 a l’11 de desembre

La plaça de la Font del Lleó de Caldes de Montbui acollirà, durant deu dies, la 36a edició del Mercat de Nadal de la localitat. S’hi aplegaran fins a un centenar de parades i casetes de fusta que oferiran diversos productes nadalencs i d’alimentació, brocanteria i antiguitats. El Mercat de Nadal es completa amb un ampli programa d’activitats nadalenques, propostes termals i activitats familiars cada dia.

Durant els dies del Mercat de Nadal, l’olla més gran de Catalunya desenvoluparà un paper molt important. Amb una capacitat per a 1.600 litres de caldo i un diàmetre d’1,5 metres, serà l’encarregada de servir fins a 30.000 racions de brou termal, 2.000 racions de llenties i 4.000 racions de carn d’olla. El brou termal, que s’elabora amb l’aigua termal, es repartirà de manera gratuïta.

A més de la degustació d’aquests plats tradicionals, la fira també inclou tallers i actuacions infantils i la tradicional cagada del tió de Nadal.

Per conèixer més sobre la fira, visiteu-ne la web.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació