Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

El Festival Senderista creix

La segona edició del Festival Senderista de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, organitzat per ‘Descobrir Catalunya’, es va celebrar a les muntanyes de Prades i a les Terres de Mestral el passat octubre

Del 21 al 23 d’octubre i del 28 al 30 del mateix mes el Festival Senderista de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre va viure la segona edició. Després d’una primera experiència exitosa, aquest any el Festival es va ampliar a dos territoris: el primer cap de setmana, com al 2021, les activitats es van centrar a les muntanyes de Prades, i el segon, a les anomenades Terres de Mestral, marca turística conjunta dels municipis de Tivissa, Pratdip i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

En total, hi va haver prop de 300 persones inscrites en 30 activitats guiades conduïdes per guies i experts del territori. L’esdeveniment, organitzat per la revista Descobrir Catalunya amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, els consells comarcals del Baix Camp, l’Alt Camp i la Conca de Barberà i la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori dels municipis de les Terres de Mestral, va programar visites de caràcter molt divers, reflex de l’immens atractiu d’aquestes contrades.

Sortides culturals, musicals i sensorials; experiències astronòmiques; descoberta de barrancs, avencs i zones d’interès geològic; observació d’ocells; gimcanes familiars; itineraris per camins empedrats, passejades a la platja... Tot un catàleg de propostes que va interessar molts veïns de les comarques del Camp de Tarragona i un bon gruix de visitants de l’àrea de Barcelona, bàsicament.

Una altra de les novetats del Festival 2022 va ser l’organització d’un concurs fotogràfic amb premis exclusius per als participants.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació