Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Els jocs dels infants escriptors

La mostra ‘Joguets i escriptors’ recorre l’obra de clàssics catalans i les seves joguines a la Biblioteca Jaume Fuster

Biblioteques de Barcelona s’afegeix a la celebració del quarantè aniversari del Museu del Joguet de Catalunya amb l’exposició Joguets i escriptors, que es pot visitar fins al 15 de gener a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona.

La mostra traça un recorregut inèdit per l’obra d’escriptors clàssics catalans i els seus joguets mentre proposa als visitants tornar a la infantesa entre fotografies de gran format signades per Ramiro Elena. La mostra complementa el llibre homònim que Julià Guillamon, comissari de l’exposició, ha editat arran d’una iniciativa col·laborativa entre el Museu del Joguet de Catalunya, Biblioteques de Barcelona i la Institució de les Lletres Catalanes. El llibre proposa un joc de connexions entre textos, fotografies i joguines, que van des d’Eugeni d’Ors a Maria-Mercè Marçal i de Mercè Rodoreda a Terenci Moix. Aquest desembre, a més, s’han programat diferents activitats al voltant de «Joguets i escriptors». El dia 19 hi haurà un concert de Pep Pascual amb lectura dramatitzada de Cristina Plazas de fragments literaris relacionats amb l’exposició, i el 29 Xavi Lozano oferirà un concert familiar.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació