Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Grand Tour de Catalunya sorteja 10 nits d’autocaravana per descobrir Catalunya

El guanyador del sorteig podrà disposar d’una autocaravana durant 10 nits per recórrer la ruta o algun dels seus trams

El Grand Tour de Catalunya és un itinerari circular de cinc trams que recorre tot Catalunya i que vol descobrir l’essència del país. El recorregut disposa d’un ampli ventall d’ofertes: experiències enogastronòmiques, entorns naturals únics i icones culturals centenàries. És una aposta per l’ecoturisme que respecta l’entorn, la vida local, els productes de proximitat i la cultura del país.

El turisme sostenible i responsable és un dels eixos rellevants d’aquest projecte, que pretén fomentar el coneixement i el respecte pel territori, les seves costums i la seva cultura, fent-ho de manera inclusiva.
És per això que la plataforma d'experiències Fent País, amb el recolzament de l'Agència Catalana de Turisme, ha posat en marxa el sorteig de 10 nits d’autocaravana per a quatre persones. Es tracta d’una oportunitat única per gaudir de tots els racons de Catalunya que aquesta ruta ens proposa sense cap mena de preocupació.

S’hi pot participar del 15 de novembre fins al 15 de desembre, i per fer-ho només cal entrar a aquest enllaç, fer clic al botó vermell i registrar-s’hi posant el nom, el cognom i l’adreça de correu electrònic.

El premi es podrà bescanviar entre el 18 de desembre de 2022 i el 18 de desembre de 2023, sense cap restricció i disponible també durant els mesos de temporada alta.

T’animes a participar-hi?

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació