Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La Festa Arrels: on el camp es trobarà amb la ciutat

El Museu Marítim de Barcelona acollirà, el dissabte 19 de novembre la Festa Arrels, que inclourà un mercat de proximitat, tastos, música en directe, espai infantil i xerrades

El dissabte 19 de novembre la revista arrels organitza la Festa Arrels, que tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona de les 11 del matí a les 8 del vespre. Es tracta d'una jornada plena d'activitats. Una de les més destacades és la del Mercat de Pagès Arrels, en el qual els productors del seu mercat virtual plantaran parades presencials acompanyats d'altres productors de la Xarxa de Productes de la Terra (Diputació de Barcelona), Girona Excel·lent i DO Empordà. Al Mercat de Pagès Arrels hi haurà una quarantena llarga de parades, totes ateses per artesans de l'alimentació en les quals es podran degustar els seus productes i també comprar-los per menjar a casa. A més a més, entre la gent que hagi comprat en aquestes parades es sortejarà un lot de productes valorat en 150 euros. Seguint aquest enllaç trobareu al detall el contingut del lot i aquí trobareu la llista de parades.

A la Festa també es podrà gaudir de tastos de diferents productes: embotits, formatges, vins i olis entre d'altres. La informació sencera dels tastos, amb els experts que els dirigiran i els productes que es tastaran la podeu trobar aquí. Tots són gratuïts, però necessiten inscripció prèvia que podeu formalitzar aquí. Els tastos es duran a terme a l'interior del Norai, el restaurant del Museu Marítim, que aquell dia es vestirà d'Arrels amb un menú pensat per l'ocasió.

Però no tot serà menjar i beure; també hi haurà un espai de reflexió. A l'auditori del museu s'hi projectarà el documental de la Caravana Delta, que mostra l'experiència de set artistes que van compartir la transhumància de bous al Delta de l'Ebre. En el mateix espai, la sommelier Meritxell Falgueras explicarà com són els paisatges vinícoles de les denominacions d'origen de la demarcació de Barcelona, entre d'altres.

Perquè les famílies puguin gaudir de la diada, un espai de la festa estarà reservat per als més menuts. En aquest racó, els nens i les nenes podran participar en jocs amb Tombs Creatius, amb Abacus mostraran les seves habilitats artístiques i els més petits de tots tindran un lloc amb Mamaproof. També hi haurà un racó per participar en dos contes teatralitzats del llibre Hola, vida, un projecte que combina art i ecologia per despertar la consciència ambiental dels més petits i que arribaran a la festa gràcies a la col·laboració de l'Espai de Consum Responsable de l'Ajuntament de Barcelona. Teniu més informació sobre l'espai infantil, seguint aquest enllaç.

La festa es tancarà amb un concert en acústic de Mazoni després de la lectura d'un manifest a favor d'una nova manera de relacionar-se entre el camp i la ciutat com a objectiu imprescindible per encarar un futur millor.

Trobareu el programa sencer seguint aquest enllaç.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació