Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La festa de l’ornitologia i la natura

El Cortalet del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà torna a ser l’escenari d’una nova edició del Festival de les Aus, del 8 a l’11 de desembre

Els Aiguamolls de l’Empordà es converteixen, un any més, en l’escenari d’un festival dedicat al món dels ocells i la naturalesa. Del 8 a l’11 de desembre, el Parc Natural organitza diferents activitats dirigides sobretot a la mainada. Així, aquests dies, les famílies podran gaudir de dos matins d’anellament científic que duran a terme dos ornitòlegs del Parc, d’un taller de menjadores d’aus i d’un curs d’il·lustració científica naturalista a càrrec de l’artista Jordi Jover.
Entre altres propostes, també s’hi han programat dos viatges guiats pels estanys del Matar i activitats d’observació amb telescopi terrestre des dels aguaits del Parc per no perdre detall de les aus que hi habiten.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació