Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

Publicació del llibre ‘12 propostes per donar a conèixer les Valls d’Àneu’

El Consell Cultural de les Valls d’Àneu ha publicat ‘12 propostes per donar a conèixer les Valls d’Àneu’, una obra coordinada per Francesc Rodríguez i Montse Ballbè

Les 12 propostes que recull el llibret permeten als lectors esdevenir amfitrions del llegat cultural i natural de la zona per tal d’afavorir el turisme sostenible. Aquesta actuació s’emmarca en el projecte ‘Amfitrions aneuencs’, que vol que la gent del territori esdevingui transmissora del coneixement natural, cultural i patrimonial de la Vall. Així, aquells que visitin el territori ho faran amb un comportament més favorable per a la seva conservació i preservació.

El llibre, tal com s’indica, té una visió clarament pedagògica, ja que vol formar la gent del territori perquè aquesta sigui capaç de transmetre les recomanacions de comportament que s’extreuen de l’obra.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació