Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Solsona celebra la segona edició de Mira l’Art

El circuit artístic en aparadors del municipi arriba enguany a la vintena de participants, tots del Solsonès

Del 25 de novembre al 15 de gener, Solsona celebra la segona edició de Mira l’Art, un circuit artístic que exhibeix obres d’art en aparadors d’establiments de la ciutat. La major part de l’itinerari es concentra al nucli antic, tot i que també hi ha punts d’exhibició a la plaça del Camp, fora muralles. Enguany, el nombre de participants ha augmentat fins a arribar a la vintena.

Els artistes que exposen les seves creacions són de la comarca i treballen la pintura, la il·lustració, el gravat i l’escultura. Enguany, a més, Mira l’Art també exposa obres d’artistes de la ceràmica, la marqueteria en fusta i la fotografia. La trajectòria de cada participant es podrà conèixer millor a través de codis QR situats al costat de cada obra. Mira l’Art és una iniciativa de la Regidoria de Cultura i l’Agència de Desenvolupament Local, amb la col·laboració de Solsona FM, que té per objectiu proporcionar una plataforma al carrer que doni a conèixer els artistes locals i, al mateix temps, dinamitzar alguns dels eixos comercials de la ciutat pels volts de Nadal.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació