Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Torna el Christmas Market Solidari a la Casa Capell, a Barcelona

El mercat solidari, que destinarà tots els seus beneficis a la Fundació Enriqueta Villavecchia, tindrà lloc del 24 al 26 de novembre

La Fundació Enriqueta Villavecchia acompanya infants i joves amb malalties greus, a més de donar suport a les seves famílies. També inverteix en recerca i investigació d’aquestes malalties en col·laboració amb els principals hospitals pediàtrics.

Per aquest motiu, aprofitant que s’apropa Nadal, la fundació organitza el Christmas Market Solidari, una iniciativa que es va celebrar per primera vegada l’any 2011 i que ha esdevingut un dels mercats solidaris de referència. És una molt bona oportunitat per a la recollida de donatius, ja que la totalitat dels beneficis es destinen a mantenir els programes i les línies de treball de la Fundació.

El mercat solidari disposarà de diversos espais on es podran trobar decoració nadalenca, arbres de Nadal decorats per una trentena d’escoles, productes relacionats amb la natura i altres productes cedits per empreses.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació