Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Torna el Dia del Circ a Breda

El festival de circ social, organitzat per Contaminando Sonrisas, tindrà lloc el cap de setmana del 18 i 19 de novembre

Breda acull la setena edició d’El Dia del Circ, que vol acostar al públic el món del circ i donar a conèixer les accions que desenvolupa Contaminando Sonrisas, l’associació que organitza el festival en col·laboració amb l’Ajuntament de Breda i altres associacions locals.

Durant el cap de setmana podreu gaudir d'activitats com ara ‘clowning’, malabarismes i acrobàcies, o de muntatges amb estils més disruptius, que també serviran per recaptar fons per a nous projectes arreu del món.

Diversos espais del municipi, com la plaça de la Vila, el Pati de l’Abadia, la Bassa del Molí, la plaça Lluís Companys o el Cercle Bredenc, entre d’altres, es convertiran en escenaris on podreu presenciar espectacles sovint amb profundes reflexions sobre la societat actual i el món en què vivim.

Però, a més d’aquestes actuacions de circ, també es desplegaran altres propostes de lleure, com jocs en família, instal·lacions artístiques, tallers, un mercat d’artesania o diferents ‘food trucks’.
El Dia del Circ torna a la normalitat després de dues edicions marcades per les restriccions sanitàries.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació