Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Una ruta entre jaciments prehistòrics a la Roca del Vallès

L’entitat La Vall d’Ariulf proposa un itinerari explicatiu per descobrir l’empremta de l’home del neolític als voltants del municipi

Per conèixer l’empremta que va deixar l’home del neolític i viatjar en el temps més de 5.000 anys enrere, l’entitat La Vall d’Ariulf organitza, per al matí del diumenge 4 de desembre, la caminada cultural Sota un cel de pedra. Ruta a la prehistòria. L’itinerari de catorze quilòmetres, que servirà per conèixer millor l’entorn de la Roca del Vallès, ressegueix una part de l’antic camí que, entre boscos, comunicava la vall amb la Marina, el Vallès i el Maresme. Es tracta d’un itinerari circular amb parades de guiatge en diferents jaciments. A més, també inclou diversos codis QR per ampliar la informació. Amb una durada prevista de quatre hores des que arrenca des de la plaça de Can Torrents a la Roca del Vallès, l’itinerari acaba amb un tast de la Síria, una cervesa artesana inspirada en les cerveses mesopotàmiques, sumèries i babilòniques, que anirà a càrrec de l’arqueòleg i biersommelier David Bea.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació