Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

Una ruta per conèixer el patrimoni modernista reusenc

L’itinerari ‘Reus 1900’ descobreix d’una manera lúdica els edificis de Gaudí, Caselles i Domènech i Montaner de la ciutat

A finals del segle XIX, Reus va convertir-se en la ciutat modernista més important de Catalunya després de Barcelona. Ara, la Ruta del Modernisme Reus 1900 dona a conèixer les façanes modernistes més emblemàtiques de la ciutat on va néixer Gaudí, mentre, d'una manera lúdica, descobreix les magnífiques obres de Lluís Domènech i Montaner i els dissenys arquitectònics de Pere Caselles. L’itinerari comença a l’Estació Enològica i passa per l’avinguda Prat de la Riba, on s’explica la història de les escoles dissenyades per Caselles, i segueix pel carrer Sant Joan, on es troben les cases Rull i Gasull, de Domènech i Montaner. Després, passa pel carrer Llovera, la plaça Prim, el carrer Monterols i acaba a la plaça del Mercadal, davant de la casa Navàs. Els visitants s’acosten de forma amena a les obres modernistes més rellevants de Reus i en coneixen les anècdotes més destacades.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació