Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Vic es trasllada a l’edat Mitjana

Del 8 a l’11 de desembre, el Mercat Medieval torna a instal·lar-se pels carrers i places del centre històric de la ciutat

Del 8 a l’11 de desembre, Vic torna a parar els estands del seu mercat medieval i recrea amb tots els ets i uts l’edat mitjana amb activitats diverses i expositors repartits per tots els carrers propers al centre històric de la capital d’Osona. Aquest mercat posa a l’abast dels visitants una oferta àmplia i variada d’articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves i xocolates, entre altres productes. Obert cada dia de 10 a 20 h, el mercat medieval també disposa de nombrosos llocs per menjar i tavernes, on es poden trobar plats per a tots els gustos: creps, pernil a la brasa, entrepans, botifarra, pop, pastisseria artesanal i embotits elaborats a la comarca.

A més, l’oferta comercial i cultural del Mercat Medieval es complementa amb activitats lúdiques de tota mena i dirigides a públics de totes les edats. Propostes infantils, música, balls, recreació d’oficis i espectacles de carrer omplen els carrers pròxims al centre històric de Vic i contribueixen a viatjar al passat medieval de la ciutat. A banda del valor artístic de les activitats que acompanyen les parades del mercat, la programació d'aquests dies ajuda a imaginar com celebraven les festes els ciutadans d’aquells temps i a compartir-les amb els visitants que omplen els carrers de Vic durant aquestes jornades de recreació històrica.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació