Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

‘Sentiràs la fusta’, un taller per parlar de sostenibilitat i patrimoni

El Museu del Disseny proposa una activitat familiar per descobrir els beneficis dels arbres a través de la fusta

Com es pot prendre consciència dels beneficis que aporten els arbres a través de la fusta? Ho podem descobrir amb el taller que l’Associació per a l'Estudi del Moble, amb la col·laboració del Museu del Disseny, ofereix els diumenges a les 11.30 h i que s’emmarca en l’exposició temporal Toquem fusta! Disseny, fusta i sostenibilitat, que es pot visitar al Museu fins al 22 de gener.

Dirigit especialment a famílies amb infants de sis a dotze anys, el taller Sentiràs la fusta permet descobrir les característiques generals d’aquest material, d’on ve, què ens aporta i com hauríem de respectar aquest patrimoni. Al mateix temps, incideix també sobre el valor del moble fet de fusta com a patrimoni cultural. Així, els més petits experimentaran aquesta matèria primera amb els cinc sentits: en coneixeran les olors i els sons, en veuran les formes i també podran tastar els fruits dels arbres. El taller acaba amb una reflexió sobre la importància de la fusta en el nostre entorn actual i sobre el concepte de sostenibilitat ambiental.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació