Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

La Massana, Destinació Turística i Reserva Starlight

La Massana ha estat doblement acreditada com a Destinació Turística Starlight i com a Reserva Starlight, per la parròquia i pel Parc Natural del Comapedrosa, respectivament

La Fundació Starlight, el màxim referent en l’àmbit mundial pel que fa a la protecció del cel fosc, ha avaluat la qualitat del cel de la Massana i l’ha acreditat com un dels més foscos de tot el sud d’Europa. Els aspectes avaluats han estat el tipus de fanals i que aquests disposin d’una il·luminació groga i no d’una de blanca.

El turisme d’observació del cel nocturn ha experimentat una crescuda molt gran els últims mesos, i sembla que la tendència encara anirà a l’alça. Amb aquesta acreditació, la Massana inicia un procés per ser un dels referents de l’astroturisme al sud d’Europa.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació