Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

Les obres per construir la Via Blava de l’Anoia, fase I, s’iniciaran el febrer de 2023

El Projecte servirà de base per impulsar la resta de trams de les Vies Blaves Barcelona

L’actuació consistirà en l’habilitació d’una Via Blava; en concret, la fase I d’aquest projecte, que té 19 quilòmetres de recorregut i que uneix el municipi de Jorba i la ciutat d’Igualada. El Projecte impulsarà 6 actuacions que contribuiran a la construcció d’una Via Blava puntera en la recuperació i conservació del patrimoni natural, històric i cultural, en l’adopció de sistemes d’eficiència energètica, en l’aplicació de les tecnologies més innovadores per a la sensorització i en el disseny d’una estructura de gestió que serveixi de base per impulsar la resta de trams de les Vies Blaves Barcelona.

El projecte cohesiona el sector públic i privat per tal de poder oferir una experiència turística de molta qualitat i sostenible. La Taula de Coordinació servirà als ciutadans per mantenir-se informats de l’avenç de les obres i de les possibles incidències.

Les obres, que s’emmarquen dins dels plans de Sostenibilitat Turística en Destinació, començaran la primera setmana de febrer i són finançades pels fons Next Generation de la Unió Europea.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació