Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Observem, escoltem i toquem en família

El Gaudí Centre de Reus proposa als més petits descobrir la vida i l’obra del genial arquitecte

El Gaudí Centre de Reus ofereix als més petits de casa l’oportunitat de descobrir qui era Antoni Gaudí d’una manera molt divertida. De la mà d’un educador i al llarg d’aquesta visita dinamitzada, els infants podran conèixer qui va ser el genial arquitecte. Ho faran a través de diferents personatges lligats a la seva trajectòria que també els ajudaran a comprendre els aspectes més essencials i característics de la seva obra.

Per fer-ho encara més divertit, també faran un taller en el qual podran alliberar l’artista que duen a dins i crear una petita obra d’inspiració gaudiniana. L’activitat, que està adreçada a infants de quatre a dotze anys acompanyats d’adults, es duu a terme el segon diumenge de cada mes al Gaudí Centre entre les 11 h i les 13 h.
Per completar la proposta, el centre compta amb el joc digital GaudiReus, també pensat per als més petits.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació