Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Siurana, la història d’un poble llegendari

Una visita dinamitzada recorre el mític poble del Priorat per contar tots els secrets que amaga

A Siurana el particular paisatge de la població s’explica a través d’una visita dinamitzada que proposa Còdol Educació, que fins al mes de març només s’ofereix a grups concertats. A partir de llavors, es farà cada diumenge al migdia. Així, al llarg d’una hora i mitja, podreu descobrir el poble a través de la seva història, els secrets, les anècdotes i les principals llegendes.

L’itinerari comença narrant la formació geològica de l’espectacular orografia que caracteritza Siurana, per després relatar com artistes de renom, com ara Josep Carner, Joan Miró i Joan Sales, es van enamorar del poble i van crear obres que hi feien referència o s’hi van instal·lar durant un temps. La visita segueix al castell sarraí, on, amb l’ajut de diferents personatges que van apareixent al llarg de la passejada, es narra com era la vida al poble quan aquest va ser l’últim reducte sarraí de Catalunya.

Abans de visitar l’església romànica i escoltar la història del robatori de la marededeu, la ruta destapa la mítica llegenda de la reina mora de Siurana.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació