Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

Troba els animals amagats al Museu de Ciències Naturals de Granollers

En el marc de l’exposició ‘Tu investigues!’, el Museu ofereix un joc de realitat augmentada per a les famílies

El Museu de Ciències Naturals de Granollers és ple d’animals amagats. L’Estela, una petita investigadora, els està buscant per poder estudiar-los més a fons i descobrir-ne tots els secrets. Ara, els petits visitants del museu la poden ajudar en la cerca a través d’un joc de realitat augmentada que els permetrà descobrir tots aquells animals que es poden trobar entre els elements de l’exposició permanent Tu investigues!. Una òliba, una papallona, un liró, un tritó, una serp, una musaranya, un gat mesquer, una granota, un talp i un ratpenat —tots ells, motiu d’estudi per part del grup de recerca de Biodiversitat i Bioindicadors del Museu— esperen ser descoberts a través d’una tauleta que els més petits podran utilitzar a manera de lupa magnificadora digital.

Els marcadors de cada animal estan amagats per tota l'exposició. Per això, cal trobar-los i enfocar-los quan a la tauleta surti la visió de la càmera amb l'animal representat en tres dimensions. Amb aquesta lupa tan especial, dissenyada per a aquesta cerca, les famílies podran rastrejar i trobar els animals ocults en els quatre àmbits de l’exposició permanent: el bosc, el riu, la cova o en el núvol de papallones. I no val espantar-se, tot i que alguns semblaran més vius que mai!

L’activitat es recomana fer amb infants a partir de sis anys i amb la visita a la mostra Tu investigues!, que serà gratuïta fins al 16 de juliol. Pensada per ser visitada de forma interactiva a través d’aquesta activitat i d’altres que programa el Museu periòdicament, se centra en els quatre tipus d'animals que s'hi investiguen: papallones, amfibis, ratpenats i petits mamífers.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació