Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

Viu un Nadal trufat a Noir et Blanc

La tòfona osonenca torna a gaudir de renom gràcies a la tasca de revaloració

La temporada de la tòfona ja és aquí i, amb aquesta, arriba el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària 2022, que enguany ha reconegut Clara Busoms com a Jove Emprenedor/a Innovador/a per la recuperació de la referència de la tòfona d’Osona en els àmbits estatal i internacional.

Noir et Blanc, originàriament de Prats de Lluçanès, és una entitat que té com a objectiu apropar la tòfona al públic a través de la producció de tòfona fresca i de proximitat. Per tal de dur a terme aquesta tasca, organitzen activitats que inclouen l’elaboració i la comercialització de la tòfona, a més de la recol·lecció d’aquesta. També organitzen tallers i visites guiades amb la intenció que la ciutadania pugui aprofundir més en el coneixement de la tòfona.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació