Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida per visitar aquest hivern

Viu la temporada de neu a les Terres de Lleida

Si sou amants de l'esquí i de les activitats de neu, les Terres de Lleida són el vostre destí! La reactivació de la temporada d'esquí gràcies a les darreres nevades, fa que les 11 estacions del Pirineu de Lleida siguin el lloc ideal per gaudir de la neu. A continuació us detallem un ampli ventall d'activitats ludicoesportives i d'oci per poder viure l'hivern en família!

Baqueira-Beret

Les pistes d'esquí de Baqueira-Beret Les pistes d'esquí de Baqueira-BeretDavide Camesasca
Situada a la Vall d’Aran, el paratge natural que envolta aquesta estació d’esquí la converteix en un lloc ben especial. El pla de Beret ofereix un munt de possibilitats, a més d’esquiar-hi. Així, les instal·lacions de Baqueira-Beret us permetran dur a terme moltes altres activitats, com excursions amb raquetes de nit, activitats especials de temporada o passejades amb trineus de gossos. Propostes ideals per gaudir en família!

A més, la proposta gastronòmica i d’oci no es queda enrere. Cuina aranesa tradicional, francesa o internacional, discoteques i una àmplia oferta de bars. Sens dubte, un destí perfecte!

Boí-Taüll

Sant Climent de Taüll, una de les atraccions culturals de la Vall de Boí Sant Climent de Taüll, una de les atraccions culturals de la Vall de BoíFrancesc Tur
Boí-Taüll no és només l’estació amb les cotes esquiables més altes del Pirineu català, sinó que també es tracta d’un espai on els amants d’aquest esport poden gaudir d’una gran varietat de pistes i de desnivells.

Més enllà de les activitats d’esquí de muntanya, esquí fora pista (‘freeride’) i parc de surf (‘snowpark’), també podreu gaudir de sortides amb raquetes de neu i d’altres activitats d’oci a la vall, com ara excursions, caminades o visites al patrimoni monumental, i, fins i tot, podreu viure un moment relaxant al Balneari de Caldes de Boí.

I si us agrada gaudir de la cultura gastronòmica basada en productes de la terra de gran qualitat, a la vall de Boí podreu tastar delicioses carns, embotits, formatges, fruites, hortalisses, oli d’oliva, vi i licors artesanals de molta qualitat!

Port-Ainé

Excursions de raquetes al Pallàrs Sobirà Excursions de raquetes al Pallàrs SobiràJosep Barbero
El Pallars Sobirà és sinònim de Pirineus i d’aventura. Situada al municipi de Rialp, Port-Ainé disposa de tots els atractius que els amants de l’esport de neu aprecien: un paratge natural únic i unes instal·lacions ideals!

L’estació ofereix totes les comoditats i els serveis necessaris per gaudir d’uns dies a la neu: allotjament, restauració, lloguer de material esportiu i programació d’activitats per als més petits. I, també, altres activitats com excursions amb raquetes de neu i un fantàstic parc lúdic i d’aventura, per passar-hi un dia excepcional!

Espot Esquí

Espot és l'estació més propera al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici Espot és l'estació més propera al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant MauriciOriol Clavera
Inaugurada el 1967, Espot Esquí és una de les estacions clàssiques del Pirineu català. El complex està situat ben a prop del Parc Natural d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i es troba a pocs quilòmetres de l’encantador poble d’Espot, rural i tradicional, però molt ben proveït d’equipaments.

Amb més de 25 quilòmetres esquiables i 1.000 metres de desnivell acumulat, aquest centre constitueix una molt bona opció per a aquells que vulguin gaudir d’un paratge natural en un entorn gens massificat. A més, disposa del segell de Turisme Familiar que atorga l’Agència Catalana de Turisme als espais o les instal·lacions que s’adeqüen millor a la demanda i als requisits de les famílies.

Més enllà de realitzar-hi activitats d’esquí, també podreu gaudir d’un parc lúdic pensat per als més petits de la família i d’una gran varietat d’excursions per aquest meravellós parc natural!

Port del Comte

Una passejada amb trineu pel Port del Comte Una passejada amb trineu pel Port del ComteRicard Badia
Si haguéssim de destacar una cosa de l'estació del Port del Comte, sens dubte seria la seva bona localització. Situada al Solsonès, és l’estació d’esquí alpí que es troba més a prop de Barcelona, Lleida i Tarragona, de manera que és una molt bona opció si es vol gaudir de l’esport d’hivern en plena natura.

Les seves pistes amples i pendents ofereixen opcions assequibles per als més novells, mentre que els esquiadors més experimentats també poden gaudir de pistes més exigents si així ho volen.

L’arquitectura, el paratge natural i la gastronomia es combinen per garantir diversió i diversitat en el temps de lleure dels visitants. Les activitats alternatives a l’esquí són moltíssimes: itineraris per fer-los amb raquetes o fent senderisme, jardí de neu per als més petits i un divertidíssim ‘kids park’ pensat per gaudir-lo en família!

Tavascan

Esquí nòrdic a Tavascan Esquí nòrdic a TavascanTurisme
A l’epicentre del Parc Natural del Pirineu, trobem l’estació de Tavascan, envoltada de cims i llacs. La zona és privilegiada pel que fa a la natura, però també en el vessant esportiu: les instal·lacions ofereixen la pràctica de totes les modalitats d’esquí; fins i tot s’hi pot practicar esquí fora pista (‘freeride’) o esquí extrem, i alhora, es tracta d’una molt bona opció per a les famílies que vulguin gaudir d’uns dies tranquils a la neu.

A més dels equipaments esmentats, l’estació disposa de sis quilòmetres destinats al projecte ‘Sumant capacitats’, una iniciativa pensada per engrescar persones amb capacitats reduïdes a la pràctica d’esports de neu en uns circuits adaptats d’esquí de fons i de raquetes.

Ara bé, si les condicions de la neu impedeixen la pràctica de l’esquí, podreu gaudir d’altres activitats com la pesca, visites arquitectòniques, visites a la Central Hidroelèctrica de Tavascan o rutes paisatgístiques i didàctiques, entre d’altres!

Aransa

La ruta fins als estanys de la Pera, un altre desafiament pels esquiadors més experimentats La ruta fins als estanys de la Pera, un altre desafiament pels esquiadors més experimentatsTot Nòrdic
Entre boscos de pi negre, l’estació d’Aransa ofereix un munt de possibilitats als esquiadors amants de l’esquí nòrdic a l’alta muntanya. Tota ella és un gran mirador als dominis de la serra del Cadí, la vall de la Cerdanya i el nord de l’Alt Urgell.

L’estació disposa de pistes per a totes les edats i els nivells, que fan que Aransa esdevingui una de les estacions referents de l’esquí nòrdic a Catalunya.

Però més enllà d’aquesta activitat, a l’estació també es pot gaudir de sortides amb raquetes al mirador del pla de Llet, així com de la construcció d’iglús, sortides nocturnes amb raquetes de neu o vermuts musicals, entre d’altres.

Lles de Cerdanya

Les pistes de Lles de Cerdanya amb el Cadí de fons Les pistes de Lles de Cerdanya amb el Cadí de fonsTot Nòrdic
Una estació ideal per a famílies que no deixarà indiferent ni grans ni petits. Els boscos de pi negre, que s’alternen amb vistes panoràmiques de la serra del Cadí, esdevenen el decorat perfecte per a la pràctica d’aquest esport d’alta muntanya. L’estació d’esquí de Lles i la d’Aransa es troben connectades pel circuit de Pollineres, una opció atractiva per als esquiadors més experimentats.

Les instal·lacions ofereixen altres opcions esportives per gaudir del ric paratge natural de la Cerdanya, com curses d’orientació, itineraris de raquetes i senderisme, marxa nòrdica i, fins i tot, sortides en BTT!

Sant Joan de l’Erm

Les pistes d'esquí de Sant Joan de l'Erm Les pistes d'esquí de Sant Joan de l'ErmTot Nòrdic
Els boscos d’avet, de pi vermell i de pi negre envolten els quilòmetres de pista de Sant Joan de l’Erm. Els visitants podran gaudir de les instal·lacions totalment equipades del Refugi de la Basseta, on disposen de restaurant, allotjament, lloguer de material i escola d’esquí.

L’estada en aquest ecosistema esportiu és agradable gràcies al bon tracte del personal i a l’àmplia oferta esportiva de gran qualitat mediambiental.

Tuixent - la Vansa

Les pistes d'esquí de Tuixent - La Vansa Les pistes d'esquí de Tuixent - La VansaTot Nòrdic
Situat a la comarca de l’Alt Urgell i prop del Solsonès i el Berguedà, Tuixent - la Vansa disposa de pistes de nivells variats que miren a un paratge natural immillorable: la serra del Verd, la serra del Cadí i l’emblemàtica muntanya del Pedraforca.

Tot i que la majoria de pistes estan destinades a l’esquí nòrdic, també podreu gaudir d’activitats com ara circuits de raquetes, pista de trineus i espai de neu per a infants.

Virós-Vallferrera

Excurssió de raquetes a l'Alt Pirineu Excurssió de raquetes a l'Alt PirineuPatronat de Turisme
Aquesta estació d’esquí ens ofereix diverses opcions a l’hora de gaudir de les activitats esportives de neu, sempre d’una manera especial, al bell mig del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Si visiteu aquesta estació, podreu combinar l’esquí nòrdic de muntanya, en cas que hi hagi bons nivells de neu, amb altres activitats també relacionades amb el medi natural, com excursions, circuits de raquetes o trineus, per conèixer la vall i gaudir-ne en el seu estat més pur!
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació