Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

15 anys de l’Escola de Pastors i Pastores de Catalunya

Com cada any, hi participaran diverses explotacions de tot el país fent el paper de tutors

L’edició d’enguany serà la quinzena de l’Escola de Pastors i Pastores de Catalunya, un projecte que té com a objectiu formar les noves generacions de pagesos i pageses que vulguin dedicar-se a la ramaderia o a l’agricultura. En tots dos casos, l’Escola té un enfocament agroecològic i ecofeminista envers l’explotació que vol tenir cura del planeta i no malgastar recursos.

L’Escola ha servit per transmetre il·lusió i vocació per la ramaderia a 247 persones, que han reunit les forces suficients per tirar endavant projectes, independentment que provinguin de família de pagès o no. Aquests antics estudiants ara són els que ens proveeixen de serveis ambientals i tenen cura del territori, fet que contribueix a reduir el risc de patir incendis forestals.

Aquest any, a més, seguint la dinàmica d’edicions passades, l’Escola posarà l’accent en les dones pageses, que encara avui són minoritàries en el sector.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació