Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

36a edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius

Acollirà mes de 60 propostes musicals d’arrel tradicional

El Festival Folk Internacional Tradicionàrius fa anys que vetlla per donar visibilitat a les propostes de música folk i per potenciar-les, i aquest any no en serà cap excepció. Fins al dia 31 de març, el festival ens proposa més de 60 activitats al voltant de la música d’arrel tradicional, estrenes de projectes, presentacions de llibres i concerts especials, sempre reivindicant-ne la importància en la música actual com a font d’inspiració, ja que moltes propostes de gèneres de música urbana com el rap o l’electrònica s’inspiren en la música tradicional a l’hora de produir. 

La música folk és contemporània, però també, un fenomen mundial: el festival inclou sons de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Múrcia, Andalusia, Castella, Galícia, l’Iran, els Estats Units i el Brasil. A més, la programació d’enguany inclou artistes de totes les edats, des dels músics més joves als més experimentats del panorama musical.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació