Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

4 museus singulars de Mallorca

A l’illa de Mallorca podem trobar alguns dels museus més originals i variats de tot el país

La Cel·la de Frédéric Chopin i George Sand, a Valldemossa

El temps s'atura dins de la cel·la de Frédéric Chopin i George Sand, a Valldemossa El temps s'atura dins de la cel·la de Frédéric Chopin i George Sand, a ValldemossaTripadvisor

La cartoixa de Valldemossa guarda entre les seves parets una curiositat ben particular. Amb un gran valor històric, es va fundar com a residència real l’any 1399 i, posteriorment, durant el segle XIX, va passar a ser un monestir dels cartoixans. A més a més, va allotjar uns hostes molt especials: el mateix Chopin, acompanyat de l’escriptora George Sand (Aurore Dupin), que van arribar a l’illa de Mallorca l’any 1883.

Avui, el conjunt monumental es pot visitar. El complex també inclou jardins, una antiga farmàcia, col·leccions artístiques i la cel·la en la qual Chopin va compondre algunes de les seves obres més destacades, com la ‘Balada número 2’ o alguns dels seus preludis.

Museu Modernista Can Prunera

Les escales corbes, una de les senyes d'identitat del modernisme Les escales corbes, una de les senyes d'identitat del modernismecanprunera.com
Ubicat a Sóller, aquest museu és una antiga casa d’estil modernista que va edificar-se a començament del segle passat, en ple auge de l’‘art nouveau’ francès i dels cànons modernistes catalans.

Actualment, la casa recull una important col·lecció de grans noms de l’art dels segles XIX i XX, com Joan Miró, Henri de Toulouse-Lautrec, Paul Klee, Fernand Léger o Maurice de Vlaminck. També conté obres dels mallorquins més reconeguts internacionalment, com Miquel Barceló, o de pintors vinculats amb Mallorca, com Santiago Rusiñol.

Museu Sa Bassa Blanca, a Alcúdia

Els jardins del Museu Sa Bassa Blanca Els jardins del Museu Sa Bassa Blancaeldiscretoencantodeviajar.com
El Museu Sa Bassa Blanca, situat a Alcúdia, el trobem mimetitzat amb la natura, en un entorn protegit i declarat com a reserva natural. Aquest entorn atorga al recinte una màgia particular.

Ja un cop a dins dels seus jardins, hi trobem grans escultures d’animals de granit creades per Ben Jakober i Yannick Vu. Aquest conjunt és conegut com a ‘Parc zoològic’. El recinte ofereix una barreja poc comuna, però que funciona: l’art més salvatge i la natura més bella.

Casa Museu de Robert Graves, a Deià

La cuina de la casa museu de Robert Graves La cuina de la casa museu de Robert GravesTraveler.es
Al bell mig de la serra de Tramuntana, a Deià, hi trobem la casa del famós poeta i escriptor Robert Graves, que va escriure més de cent obres sobre mitologia, poesia, història, traducció i relats infantils.

El britànic hi va viure els últims anys de la seva vida i, ara, les mateixes quatre parets tenen la missió de donar a conèixer les obres, la vida i la importància d’un dels homes amb més talent del segle XX.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació