Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

6 excursions ideals per començar l’any

Rutes i racons ideals per descobrir Catalunya

Si sou amants de la natura, aquí teniu una proposta de rutes i racons ideals per descobrir i per compartir aquest inici d’any amb els qui més estimeu.

Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

Illes Medes avioneta Avioneta sobrevolant les illes MedesAeroclub Estartit
Conèixer l’entorn del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter és un pla ideal! Amb nens, a peu, en avioneta en bicicleta o per mitjà de tallers de fauna, de flora, de gastronomia i de cultura, podreu conèixer les meravelles d’aquest Parc Natural. I si preferiu visitar-lo a l’època estival, també podreu gaudir d’activitats d’aigua com la pràctica de submarinisme a prop de les Illes Medes per conèixer-ne el fons marí. Una experiència, sens dubte, única!

Camins del Baridà a cavall

Un paratge natural immillorable Un paratge natural immillorableGetty Images
El Parc Natural del Cadí-Moixeró es pot recórrer de diverses maneres; fins i tot és possible fer una ruta a cavall pels camins del Baridà. Per senders de terra rodejats de roures, d’alzines i de faigs, podreu gaudir d’un turisme eqüestre responsable i sostenible, en què els trajectes es fan amb cavalls lliures i munta conscient. Un pla ideal per gaudir de rutes tranquil·les i viure una experiència inoblidable!

Rutes pel delta de l’Ebre

Far Fangar El far del Fangar, al delta de l’EbreGetty Images
Una excursió per l’hàbitat aquàtic més extens de Catalunya sempre és interessant. Aigües poc profundes, piscines d’aigua dolça, dunes, platges, llacunes i aiguamolls és el que veureu durant el recorregut. A més, el delta de l’Ebre és refugi de més de 300 exemplars d’ocells i d’altres animals que podreu veure durant la vostra visita al Parc. Però, sobretot, no us podeu perdre els espectaculars capvespres d’aquest indret, perquè semblen sortits d’un documental.

Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Estany de Sant Maurici L'estany de Sant Maurici entre la tardor i l'hivernGetty Images
Tot i ser molt conegut, és un clàssic que no us podeu perdre. El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici és un lloc ideal per fer-hi senderisme tant amb nens com amb adults. Llacs meravellosos i senders plens de vegetació us envoltaran durant la vostra passejada. El parc és immens, de manera que tindreu milers d’opcions per triar, si bé la ruta dels Carros de Foc és una de les més ben valorades, que a més té una excursió similar però adaptada als més petits de la casa. Un pla perfecte per gaudir en família!

Cala Pedrosa, la Foradada i cala Ferriol

 La Foradada La Foradada, amb vista a la badia dels Alfacswww.turismelarapita.cat
Cales i salts d’aigua t’esperen en la ruta de l’Estartit al massís del Montgrí. A través dels boscos de pins del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter s’arriba a la primera parada, cala Pedrosa: una cala petita i poc visitada que us sorprendrà per les seves aigües de color turquesa pròpies d’un paradís. La segona parada, però, no és menys espectacular: la Foradada, una roca, com el seu nom indica, amb un forat per on cau una cascada que sembla treta d’un conte de fades. Poc després s’arriba a cala Ferriol, una cala remota on trobareu diverses illetes a prop. No espereu a l’estiu per gaudir de la màgia d’aquests indrets!

Els Aiguamolls de l’Empordà

Aiguamolls Empordà Posta de sol als Aiguamolls de l'EmpordàXavier Florensa
Per als amants de les aus, no us podeu perdre els Aiguamolls de l’Empordà, una de les principals rutes migratòries d’aquests animals. Si teniu sort, podreu veure-hi diferents espècies com el flamenc, el corb marí gros, la puput o l’ànec collverd. Però no només us hi trobareu aus; els amfibis, els peixos i els mamífers també tenen presència en aquesta reserva natural. Des de l’observatori Senillosa gaudireu de la millor vista panoràmica i, si sou pacients, també dels animals.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació