Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

Biblioteques amb DO a Balaguer

La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer, per vuitè any consecutiu, serà l’encarregada d’acollir les activitats programades en el marc de Biblioteques amb DO

Aquesta iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura exporta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya. L’objectiu és potenciar la cultura mitjançant un tret característic i distintiu del territori com és el vi. Concretament, enguany es posarà l’accent en el cinema i en tot el que té relació amb el setè art (la producció audiovisual —sigui llargmetratge o curt—, la ficció, el documental, la promoció), i com reflecteix o recull la diversitat d’aspectes derivats del vi, del cava i de la vinya.

El projecte també vol promocionar els recursos informatius referents a la cultura vitivinícola dels quals disposa la població. Aquesta cultura es veurà estesa i reforçada gràcies a les diferents activitats que s’han dissenyat, com ara rutes literàries entres vinyes, recitals de poesia, concursos de fotografia o hores del conte, entre d’altres.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació